Sinds 2007 beste in zijn sector!

Top deal bij detelefoonreparatiewinkel.nl

Op de een of andere manier, waarschijnlijk door oneindig in een lus rond de Apple Park-ring te gaan tot 88 km / u, kon Apple de iPhone van morgen bijna een jaar terug in de tijd sturen. Als gevolg hiervan, als je een paar honderd dollar meer hebt uitgegeven en een paar nieuwe gebaren hebt geleerd, leef je de afgelopen elf maanden in de bezel- en Home- knopvrije toekomst. De Iphone X reparatie is toch wat lastiger geworden, dan de eerdere varianten van de iphone familie. Door de Oled scherm is prijs om te maken stuk duurder geworden.
Maar, zoals in principe elke sci-fi plot-twist ooit heeft aangetoond, is tijdreizen nooit zonder gevolgen. Wat zou Apple nu vandaag vrijgeven door de iPhone van morgen vorig jaar uit te brengen? Het antwoord was en is natuurlijk – en misschien zal zijn, tijdelijke pardoxen zijn moeilijk! – een update van het S-type. Omdat, zoals sommige mensen de iteratieve in-betweens niet leuk vinden, niemand van niets houdt.

Als gevolg daarvan weet ik zeker dat bijna elke beoordeling voor de komende lange tijd zal volharden over een enkele, uiterst voorspelbare vraag: of iPhone X-bezitters die vorig jaar hun kleine stukje van de toekomst hebben opgehaald, zouden moeten overwegen te upgraden naar een S- verbeterd heden dit jaar.

Voor meer informatie bekijk deze pagina: https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/iphone-reparatie-roosendaal